Ce facem

Servicii

In zilele noastre, pentru a lasa o impresie buna ai la dispozitie doar cateva secunde. Cu o strategie de brand potrivita si un design web atragator, poti face sa conteze prezenta ta online

1

Web designul de calitate creeaza o conexiune intre website si identitatea brandului tau. Alaturi de o strategie de continut bine pusa la punct, website-urile create de noi trimit mesajul potrivit catre utilizatori si maresc increderea pe care clientii o au in afacerea ta.

2

Folosim cele mai potrivite platforme si cele mai avansate tehnologii pentru a dezvolta magazinul online care sa corespunda cerintelor afacerii tale. O echipa experimentata de se va ocupa de proiectul tau si se va asigura ca, in final, magazinul tau online va fi pregatit sa vanda.

3

Pentru un software personalizat vă asigurăm o echipă mixtă formată din specialiști în project management, consultanți de afaceri, programatori (inteligență artificială, realitate augmentată, cloud-based, tehnologie mobile) și testeri, pentru livrarea celei mai bune experiențe și soluții.

4

Serviciul de realizare aplicații mobile Android și iOS necesită o analiză prealabilă a businessului clientului și a identificării acelor plusuri pe care realizarea unei aplicații mobile le poate face. O echipă experimentată se va ocupa de proiectul tău.

5

Servicii exceptionale oferite clientilor datorita cunostintelor si abilitatilor complementare ale consultantilor nostri si experientei in diverse industrii, compania noastra este punctul unic de acces la solutii capabile sa creasca performanta organizatiei tale. Oferim consultanta si pentru proiectele privind tehnologia informatiei. Experienta ne permite sa construim solutii solide si flexibile, adaptate conditiilor fiecarui client.

6

Având o echipă de tehnicieni specializați pe diferite brand-uri (HP, Dell, Oracle, IBM, Cisco, Netapp, EMC, Vmware) putem asigura instalarea și configurarea fizică și software atât pentru echipamentele de tip server, cât și pentru cele de stocare în infrastructura dumneavoastră. De asemenea, putem asigura o diagnosticare rapidă și corectă a echipamentelor atât pentru echipamente aflate în garanție, cât și în afara garanției. Specialiștii noștri acreditați pe principalele tehnologii utilizate în infrastructurile actuale asigură instalarea și configurarea sistemelor de operare (Microsoft, Linux, Solaris)

7

Avand o experienta de peste 5 ani de zile, credem că cea mai bună abordare pentru modernizarea unui call center este să o facem în etape: automatizare, implicarea clienților și transformare. Dispunem de un birou professional si specializat pentru nevoile companiei dumneavoastra

8

Transpunem realitatea în pixeli şi îi mai adăugăm un strop de pasiune şi culoare. Poate vrei să-ţi facem un site, însă nu ai luat în calcul faptul ca nu ai poze pentru el sau poate vrei să te promovezi, fie cu un afiş, o broşură sau un spot video. Pentru noi nu este nimic mai distractiv decât o şedinţă foto sau o filmare.